Antreprenoriatul si indatoririle aparute – III

4. Echilibrul dintre viata profesionala si viata personala este o provocare constanta
Ca antreprenor, te poti ocupa opt zile pe saptamana de businessul tau. Daca nu faceti echilibru in viata dvs., probabil ca va veti impiedica relatiile personale si sociale.

Unul dintre avantajele detinerii afacerii ar trebui sa fie flexibilitatea, dar depinde de tine sa te indepartezi de copilul tau (afacerea) si sa-ti faci timp pentru lucruri importante pentru oamenii care sunt valorosi in viata ta. Exista sanse mari sa aveti un sistem de asistenta – indiferent daca este sotul, prietenii sau membrii familiei – si ar trebui sa le aveti intotdeauna in minte atunci cand va echilibrati viata.

Constat ca indepartarea de la birou din cand in cand imi poate reincarca bateriile creative si ma poate ajuta sa previn epuizarea.

5. Apare-te in fiecare zi
Prezentarea la locul de munca pentru un antreprenor este diferita de prezentarea ca angajat. Chiar daca stii ca poti sa-ti iei ziua libera, s-ar putea sa te gandesti ca concurenta ta este acolo. Imbunatatirea constanta este intotdeauna in mintea ta si stii ca succesul nu se intampla celor care nu iau masuri.