Viata de antreprenor si provocarile ei – II

2. Exista intotdeauna unele domenii de imbunatatit
Cand sunteti angajat, aveti, in general, cateva sarcini sau domenii de expertiza pe care va concentrati in fiecare zi. Ca antreprenor, trebuie sa fiti bine versat in toate aspectele afacerii dvs., inclusiv, dar fara a se limita la vanzari, marketing, contabilitate, resurse umane, servicii pentru clienti si dezvoltarea de produse sau servicii.

Intrucat sunteti varful lantului alimentar, va trebui sa abordati frecvent toate aceste zone, chiar daca aveti un angajat de incredere care comanda nava. Antreprenorii inteligenti verifica intotdeauna fiecare aspect al afacerii lor pentru a se asigura ca functioneaza la o eficienta maxima si pun in aplicare planuri pentru a imbunatati procesele acolo unde este posibil.

3. Nu exista o zi medie
Daca cautati consecventa si structura in zilele dvs., antreprenoriatul nu poate fi chemarea dvs. Un singur e-mail sau apel telefonic poate transforma ziua complet, la fel ca orice schimbare neprevazuta in relatiile cu furnizorii, feedback-ul clientilor sau probleme cu computerul.

Totusi, in calitate de antreprenor, probabil ca pretuiti varietatea in munca dvs. si exact asta veti obtine in fiecare zi, pana cand veti fi un pic mai stabiliti. As spune ca primele etape ale antreprenoriatului sunt cele mai haotice si atunci haosul pare sa se stabileasca dupa ce sunt puse in aplicare procese adecvate pentru a limita elementele care elimina productivitatea.