La ce sa te astepti atunci cand esti antreprenor – I

In interviurile de fotbal, veti auzi adesea jucatorii spunand ca „Campionatele sunt castigate in extrasezon”. Ceea ce inseamna asta este ca isi atribuie succesul ca sportivi datorita muncii grele depuse in fiecare dimineata, zi si noapte dupa incheierea sezonului.

Concentratia lor mentala si rezistenta le ofera putina odihna, deoarece stiu ca nici competitia lor nu se va odihni. a deveni mai mare, mai puternic, mai rapid si imbunatatirea punctelor slabe este adesea caracteristica pentru cei mai buni jucatori in timpul sezonului inferior si face paralele cu ceea ce inseamna a fi antreprenor.

Cu toate acestea, diferenta cu antreprenoriatul este ca nu exista offseason si ca este necesara concentrarea mentala in fiecare zi. Iata cateva modalitati de a lua decizia zilnica de a conduce o afacere putin mai plina de satisfactii si modul in care atitudinea dvs. are mult de-a face cu succesul dvs. ca antreprenor.

1. Concurenta nu ia zile libere si nici tu nu poti
Fiecare zi in care te trezesti ca antreprenor este o zi in care te concentrezi sa-ti dezvolti afacerea. In timp ce concurenta dvs. poate fi sau nu primul lucru pe care il aveti in minte, realitatea este ca exista un alt antreprenor care conduce o afacere similara care impartaseste aceeasi pasiune pentru crestere dvs.

In calitate de angajat, poti sa „iesi” din modul de lucru mental, sa te bucuri de weekend si sa uiti de munca pana ajungi luni dimineata la birou. Antreprenorii nu au neaparat acel lux, intotdeauna impletit cu afacerea lor si cu decizia zilnica de a se gandi cum sa-l imbunatateasca.

Nu este neaparat un lucru rau, ma gandesc la compania mea in fiecare zi si nici macar nu are chef de munca!