Pozitia de somn a ta si a partenerul dezvaluie adevaruri despre relatie – II

4. Incurcatura
Un cuplu intr-o incurcatura este literalmente incurcat unul cu celalalt in timp ce sta intins unul fata de celalalt. Aceasta pozitie nu apare foarte mult, dar va avea loc ocazional dupa ce un cuplu tocmai a facut dragoste sau se afla la inceputurile relatiei lor. Unele cupluri vor ramane dormind intr-o incurcatura, dar psihoterapeutul Elizabeth Flynn Campbell avertizeaza ca acest lucru nu este intotdeauna un semn bun. „Este posibil ca acest cuplu sa se concentreze prea mult unul pe celalalt si sa fi devenit prea dependent unul de celalalt pentru a dormi separat.

5. Cel neinteles
Aceasta inseamna ca doua persoane vor adormi asa cum s-a descris mai sus: intr-o incurcatura. Cu toate acestea, dupa un minut sau zece ambii parteneri se vor rostogoli in partea lor a patului. Doar aproximativ 8% dintre cupluri dorm asa si este o alternativa mult mai buna pentru a dormi intr-o incurcatura. „Este un compromis intre intimitate si independenta. Aceasta pozitie ofera cel mai bun din ambele lumi ”, spune psihologul de relatii Corrine Sweet.

6. Iubitorii de libertate
Aceasta pozitie inseamna ca dvs. si partenerul dvs. va confruntati in timp ce dormiti unul langa celalalt, iar spatele nu va atinge. Sweet explica ca aceasta este o alegere populara in pozitiile de dormit, aproximativ 27% dintre cupluri dorm astfel. Potrivit ei, arata ca cuplurile se simt conectate, dar sunt si increzatori si independenti in relatia lor.