Ce spune pozitia ta de dormit cu partenerul tau despre relatia voastra – I

Pozitiile tale de dormit pot fi foarte graitoare despre relatia ta.

Subconstientul
Subconstientul nostru tinde sa ne preia corpurile pentru o perioada cat dormim, potrivit site-ului Little Things . De aceea, modul in care adormim cu partenerul nostru poate dezvalui multe despre relatia noastra. Mai jos veti gasi mai multe pozitii de dormit si ce inseamna!

1. Lingura
Potrivit psihologului relatiei Corrine Sweet, doar 18% dintre cupluri de fapt dorm în pozitia de lingura noaptea – un procent relativ mic. Potrivit lui Sweet, aceasta pozitie pune o persoana „intr-un rol protector fata de cealalta”. Expertul in limbajul corpului, Patti Wood, adauga ca acesta este un semn de incredere

2. Lingura slabita
Lingura libera este in esenta acelasi lucru cu lingura, dar permite o anumita marja, mai degraba decat sa fie strans strans impreuna. Mai ales cuplurile care tocmai s-au reunit vor ramane mai apropiate, dar lingura libera incepe sa apara atunci cand un cuplu este impreuna de ceva timp mai mult. Paul Rosenblatt, autorul cartii Two in a Bed: The Social System of Couple Bed Sharing sustine ca aceasta este o pozitie buna pentru un somn optim. Wood adauga din nou ca acesta este inca un semn al unei legaturi de protectie intre cei doi parteneri.

3. Urmarirea
Desi acest lucru pare complicat, aceasta pozitie incepe la fel ca lingura. Aceasta implica o persoana orientata spre partea laterala a patului, in timp ce cealalta se rostogoleste sau se indreapta spre aceasta persoana. In esenta, acest lucru inseamna ca prima persoana este „urmarita” de partea sa de pat. Potrivit lui Samuel Dunkell, care a scris Sleep Positions: The Night Language of the Body , este foarte posibil ca persoana care este „urmarita” sa aiba nevoie de spatiu.