Cum ne intarim sistemul imunitar – sfatul medicului – II

Evitati alimentele procesate

„Mancarea procesata contine putini nutrienti, dar ne umple in asa fel incat sa poata lua locul alimentelor nutritive si care ar sprijini sistemul imunitar”, spune dr. Joan Ifland. Desi este realista, intelege ca, uneori, oamenii isi doresc alimente procesate. „Daca se intampla ocazional, nu conteaza. Dar daca se intampla deseori, sistemul imunitar nu obtine suficiente substante nutritive, iar sistemul imunitar nu poate functiona suficient de bine pentru a lupta impotriva virusilor. ”

Nu luati prea multe suplimente

Doctorul Sovndal avertizeaza oamenii despre suplimente. „Multi oameni au suplimente in casa lor, dar nu s-a dovedit ca ajuta cu adevarat daca aveti o dieta nesanatoasa”, spune ea. Doctorul Purvi Parikh este de acord si el. „Nu s-a dovedit niciun supliment care sa va stimuleze sistemul imunitar”. Prin urmare, nu luati suplimente ca inlocuire a unei diete sanatoase.

Poti sa-ti dai un impuls sistemului imunitar?

Cu toate acestea, dr. Rand McClain ar dori sa faca un mic comentariu despre o stimulare a sistemului imunitar. Potrivit acestuia, acest termen este adesea interpretat gresit. „Sistemul imunitar al cuiva se dezvolta in prima parte a vietii tale. Incepand cu imunitatea pe care mama o acorda copilului in ultimul trimestru de sarcina si care este ulterior acordata copilului prin alaptare. Corpul invata apoi sa lupte impotriva bolilor ”, a spus McClain. Nu este posibil sa va faceti sistemul imunitar mult mai puternic decat in ​​prezent, dar sfaturile din acest articol sunt lucruri mici pe care le puteti face pentru a va ajuta sistemul imunitar sa fie puternic.