Spalati-va pe maine dupa ce atingeti aceste obiecte – Partea a II-a

6. Ecranul telefonului
Ne putem ridica telefonul in orice moment al zilei. Continuati – recunoasteti – chiar si atunci cand mergem la toaleta pentru un numar unu sau doi. Ecranul mic transporta multa murdarie. Prin urmare, spalati-va regulat pe maini si lustruiti ecranul telefonului cu servetele speciale de curatare.

7. Bucatarie
In bucatarie exista mai multe bacterii decat ai crede. Motivul principal? Carne cruda! Gatesti regulat carne? Apoi, sansele sunt sa manuiesti carnea cand o tai pe o taietura inainte de a o gati. Si in timp ce faceti acest lucru, atinge lucruri precum tigai, cutite, prosoape de vase si blat. Bacteriile adora umezeala, asa ca nu o lasati sa se raspandeasca. Spalati-va bine mainile!

8. Stilouri
Stiloul mediu dintr-un birou contine aproximativ la fel de multe bacterii ca un scaun de toaleta. Te-ai spalat pe maini dupa ce ai folosit stiloul unui coleg? Cu siguranta o facem.

9. Distribuitoare de sapun
Te speli pe maini cu sapun? Atunci o faci bine. Cu toate acestea, ganditi-va la pompa de la distribuitorul de sapun pe care il utilizati. Distribuitoarele de sapun reincarcabile sunt, in special, o sursa de bacterii. Prin urmare, nu este o idee proasta sa va curatati regulat dozatorul de sapun.

10. Aeroport
Un aeroport poate fi comparat cu orice alta forma de transport public. Mii de oameni se plimba zilnic intr-un aeroport, raspandind eficient bacterii si virusi. Ati pus bagajele de mana intr-o tava si v-ati inscris? Apoi spalati-va bine pe maini. Tavile in care sunt plasate lucrurile altor oameni pot contine o multime de bacterii.