Ce se intampla daca lasati o masca de fata pentru prea mult timp

Poate avea un efect advers

Ocazional, pielea ta are nevoie de un impuls. Cu cremele necesare, puteti face pielea sa para mai putin grasa, uscata si putina. Cu totii ne dorim pielea neteda, dar inainte de a pune o masca de fata si de a porni un film bun, aveti grija sa nu io lasati sa stea prea mult timp. Un dermatolog explica de ce.

Sa incepem cu calitatile pozitive ale unei masti de fata. De ce ai avea nevoie sa aplici daca folosesti deja crema de zi si / sau de noapte zilnic? De fapt, este foarte simplu: o masca este formulata pentru a ramane pe piele mai mult timp si pentru a completa alte produse de infrumusetare. Ca urmare, ingredientele se evapora mai repede, iar substantele pot patrunde mai bine in piele. In plus, multe masti contin vitamine care va pot oferi pielii un impuls suplimentar. Acestea sunt o multime de motive pentru a va rasfata pielea in fiecare saptamana cu o masca hranitoare.

Nu vrem pori infundati. Cu cat porii nostri se infunda, cu atat vor aparea mai multe cosuri pe fetele noastre. Folosesti o masca hidratanta? Aveti grija sa nu o lasati sa stea prea mult timp. Ingredientele hidratante din masca v-ar putea infunda porii. Nu lasati masca peste timpul maxim de pe pachet. Daca o faceti, incercati sa nu va abateti de la timpul recomandat cu mai mult de cateva minute.

Deshidratare
Suferiti de piele grasa? Exista sanse mari sa folosesti o masca de argila pentru a absorbi o parte din excesul de umiditate. Fii atent cu asta. Deoarece partile de purificare din aceste masti provoaca deshidratarea daca sunt utilizate mai mult decat se recomanda, asigurati-va ca respectati timpul de pe ambalaj. Din nou, abaterea de la timpul recomandat ar putea determina pielea ta sa para uscata si inflorata, opusul a ceea ce sperai sa obtii.

Aplicarea facemask-urilor prea des nu este o idee buna. Mastile sunt remedii intense, ceea ce inseamna ca nu sunt destinate utilizarii zilnice. Rasfatati-va pielea de cateva ori pe saptamana si folositi masca conform recomandarilor.