O noua provocare periculoasa pentru adolescenti

Provocarea „buzelor lipite” a devenit in prezent virala printre adolescenti

Unii dintre noi, din pacate, nu sunt binecuvantati cu buzele pline in mod natural. Cand aveti buzele subtiri si sunteti cu adevarat ingrijorati in acest sens, puteti alege sa utilizati diferite modalitati de marire pentru buze. Dar multi oameni considera acest lucru ca o idee infricosatoare. Mai mult decat atat, umpluturile de buze nu sunt fara riscuri. Pentru cei care sunt plini de buze subtiri, exista acum o solutie bizara, care circula in prezent pe intregul internet. Singurul lucru de care ai nevoie pentru a crea o pereche de buze pline si apetisante este … un tub de lipici!

Lipirea provocata de buze

Cand vine vorba de obtinerea buzelor mai pline, cele mai nebunesti sfaturi vin de pe internet. Mai devreme am vazut cum buzele erau aspirate cu un pahar sau ca se aplica o multime de wasabi pe buze. Din nou, a aparut o tendinta bizara: „provocarea buzelor lipite”. Cum functioneaza? Pur si simplu puneti un pic de lipici pe buza, lasati-l sa se usuce cateva secunde si apoi apasati buzele impotriva ei.

Lipirea buzelor provoaca arsuri

Tendinta aceasta noua vine cu o serie de avertismente. De exemplu, pielea poate rupe daca este trasa prea tare si, in unele cazuri, lipiciul poate provoca chiar arsuri. Hopa, nu vrei asta! Este momentul ca acest trend sa moara fiindca nu va doriti cu siguranta sa va provocati arsuri.