O bloggerita americana le-a raspuns haterilor

Din pacate, bloggerul american Melissa Blake are de multe ori de-a face cu batai de cap. Jurnalistei independente i s-a spus recent ca este „prea urata” pentru a posta imagini cu ea insasi. Melissa nu s-a dat inapoi si a pus batausii la locul lor intr-un mod magistral. Campania Melisei i-a adus multe laude si expresii de sustinere. Numarul urmaritorilor Melissei pe Twitter a crescut enorm in doar cateva zile.

Cum a inceput totul 

Melissa lucreaza ca blogger si jurnalist independent. Sufera de sindromul Freeman-Sheldon, o afectiune congenitala a membrelor si a fetei. Din pacate, bloggerul primeste adesea comentarii despre aparitia ei. Recent, Melissa a inregistrat un articol despre Donald Trump. In opinia sa, ea a criticat actualul presedinte al Statelor Unite. Iar acest lucru a facut ca trolii de pe internet sa nu comenteze piesa pe care a scris-o, ci aspectul ei. „Asa inseamna sa fii o scriitoare cu handicap pe internet”, a postat femeia pe Twitter. In tweet-ul ei a adaugat cateva referate urate pe care le-a primit. Unii au numit-o grasa si urata si ca arata ca o balena de pamant si un cartof cu fata.

Raspunsul ei 

In urma cu cateva zile, Melissa a primit din nou multe comentarii pline de ura. Oamenii i-au spus sa nu mai posteze poze cu ea insasi pentru ca era prea urata. „In timpul ultimei trollgate, oamenii au spus ca ar trebui sa fiu interzis sa postez imagini cu mine pentru ca sunt prea urata”, a scris Melissa pe Twitter. Din fericire, bloggerului nu-i pasa de ura si le-a pus la locul lor. „Mi-ar placea sa sarbatoresc acest lucru cu aceste trei selfie-uri”, a continuat ea. Tweet-ul Melisei a devenit viral in cel mai scurt timp. Numarul adeptilor Melissa a crescut de la 7500 la 46900; tweet-ul ei are deja aproape un sfert de milion de like-uri si declaratii de sustinere.

Reactia fanilor 

Multi Tweeteri vor sa o sprijine pe Melissa si sa-si exprime admiratia pentru ea.„ Mai multe selfie-uri, esti frumoasa! ”Multi au pus bloggerul in centrul atentiei, complimentandu-i simtul umorului si perseverenta. Melissa, intamplator, a anuntat ca nu va fi niciodata tulburata. „Din cauza dizabilitatii mele, arata diferit. Crede-ma, stiu asta. Am stiut ca toata viata mea. In aceasta seara ma voi culca putin frustrata, pentru ca acum este realitatea noastra. Dar maine ma voi ridica din nou si voi continua lupta pentru schimbare. Pentru ca acesta nu poate fi viitorul nostru. Va rugam sa fim mai buni de atat.”