Gene lungi si frumoase

Nu aveti genele lungi, dar vi le doriti cu adevarat? Atunci avem solutia pentru tine! Cu aceste cinci sfaturi, genele tale vor ramane mai mult timp si iti vor oferi ochi mai radiatori ca niciodata!

1. Nu va frecati ochii
Cand sunteti obosit, se simte minunat sa va frecati ochii, dar acest lucru nu este bun pentru genele voastre. Daca va frecati mult ochii, veti pierde mai multe gene decat de obicei. Daca totusi vrei sa-ti masezi pleoapele, incearca sa masezi doar pleoapele. Inchideti ochii si rotiti usor cercurile in jurul pleoapelor. Veti obtine relaxare fara a pierde un par!

2. Fara rimel impermeabil
Daca doriti genele lungi frumoase, poate doriti sa sariti rimelul impermeabil! Acest tip de rimel se ataseaza mai mult, deci ramane mai bine in loc. Acest lucru este foarte frumos intr-o zi ploioasa, dar nu este bine deloc pentru genele tale. Deoarece rimelul impermeabil este mai puternic si mai greu, este mai greu de indepartat. Iti iei mereu cativa fire de par cu tine. In felul acesta nu vei primi niciodata genele mai lungi! Asa ca puneti deoparte rimelul impermeabil pentru o perioada si vedeti ce se intampla!

3. Curatare
Pentru a obtine gene lungi, trebuie sa aveti mare grija de ele. Acest lucru inseamna ca trebuie sa indepartati complet machiajul. La fel ca masarea pleoapelor, este important sa o faci cu atentie. Folositi ulei de nuca de cocos, ulei de masline sau un produs de curatat pe baza de ulei. Incalzeste uleiul frecandu-l intre maini si maseaza-l usor pe fata. Apoi indepartati uleiul sau produsul de curatare cu o carpa umeda si calda. Stergeti-l usor peste fata si ta-da! Machiajul tau a disparut.

4. Ulei
Dupa cum ati citit deja, uleiul este bun pentru curatarea pielii. Dar puteti merge si cu un pas mai departe. Uleiul este de asemenea fantastic pentru genele tale. Luati o perie cu rimel curat si adaugati o picatura de ulei de migdale sau ulei de ricin. Aplicati uleiul in acelasi mod in care aplicati rimelul dvs. si incepeti de la baza genelor. Daca faci asta in fiecare zi, vei vedea ca genele tale arata mult mai mult, mai pline si mai frumoase!

5. Ser
Primele patru sfaturi nu au functionat pentru tine? Daca nu, puteti utiliza intotdeauna un ser. Serurile sunt foarte scumpe, dar functioneaza foarte bine. Utilizati un ser de scurgere zilnic timp de douaspreze saptamani.