Trucuri pentru o piele frumoasa

Pielea ta incepe sa straluceasca din ce in ce mai mult pe parcursul zilei?

Dimineata cand aruncati ultima ochi in oglinda, nimic nu este in neregula, dar imediat ce vii acasa dupa o zi de munca sau de scoala, este altceva. Ai avut o astfel de stralucire toata ziua? Cum este posibil? Ar trebui sa va schimbati crema de zi sau sunteti gata sa interziceti toate cremele din geanta de frumusete? Ce lipsa de claritate! Va oferim trei trucuri perfecte pentru a preveni ultima data pielea stralucitoare.Astfel pielea ta ramane frumoasa.

Stralucire
In primul rand, cum apare pielea stralucitoare? Acest lucru se datoreaza cresterii productiei de sebum. Impreuna cu un strat de transpiratie – pe care il ai in mod natural pe fata – se formeaza un strat uleios pe piele. Unii au pielea grasa pe cont propriu, dar se poate datora si modificarilor hormonale. Treci de la un contraceptiv sau esti gravida? Vei vedea asta in pielea ta!

1. Alimente si bauturi
Cantitatea de apa pe care o beti si alimentele pe care le consumi pot fi vazute pe pielea ta. Pielea stralucitoare este de fapt o piele deshidratata. Prin urmare, asigurati-va ca beti suficienta apa si mancati mancare sanatoasa.

2. Spalarea este interzisa
Stergeti stratul de grasime? Asta „pare” un mod bun. Din pacate, acest lucru nu este chiar intelept, deoarece dauneaza stratului superior al pielii si stimuleaza procesul de stralucire. In schimb, opteaza pentru un lichid exfoliant cu acid salicilic. Acest lucru indeparteaza celulele moarte ale pielii intr-un mod usor.

3. Procesul de curatare
Curatarea este una dintre cele mai importante parti. Aveti mare grija de pielea dvs. utilizand un gel de spalare a fetei in fiecare dimineata si seara, urmate de un tonic – pentru inchiderea porilor – un ser si o crema hidratanta de zi si de noapte. Pare multa munca, dar pielea ta va va multumi.