Cum a aflat Liv Tyler cine este tatal ei biologic

Liv Tyler a descoperit ca tatal ei biologic era directorul Aerosmith, Steven Tyler , la varsta de opt ani. Iar actrita s-a deschis acum despre aflarea adevarului, dezvaluind detalii despre viata ei de familie interesanta si cresterea in timp ce a vizitat The Jonathan Ross Show .

„Este o poveste emotionala, sincer, toata chestia”, i-a spus Jonathan. „Mama mea a fost foarte tanara cand m-a avut si a fost un pic de confuzie cu privire la locul de unde am venit, dar am fost foarte iubita si foarte bine ingrijita de toata familia mea, ceea ce a fost minunat.”

Despre modul in care a descoperit adevarul, Liv, a carei mama este cantareata americana Bebe Buell, a continuat sa explice: „Mi-am dat seama pentru ca arata exact ca mine si am o sora pe nume Mia, care este cu un an mai tanara decat mine si Am vazut-o stand in dreptul scenei la un concert si eram literalmente ca sa ma uit la geamana mea. ” Mia, care este fiica lui Steven cu a doua sotie, Cyrinda Foxe, s-a nascut la doar 17 luni dupa Liv. „Arata exact ca mine si m-am uitat la mama mea si a avut lacrimi in ochi si am cam pus totul la capat”.

Liv, 38 de ani, s-a nascut Liv Rudgren dupa partenerul mamei sale in momentul nasterii sale si barbatul care a crescut-o cand era mica. „Todd a fost un om atat de uimitor”, a spus ea. „Este amuzant pentru ca oamenii vorbesc vreodata despre Steven si spun mereu toate aceste povesti, dar [Todd] a fost o influenta atat de frumoasa, minunata in viata mea si il consider in continuare tatal meu.” Mama celor doi mentine o relatie stransa cu Todd. „Ii sunt atat de recunoscator, am atat de multa dragoste pentru el. Stii, cand ma tine, se simte ca tati. Si este foarte protector si puternic”, a spus ea pentru revista Wonderland in 2012.