Ce fac actorii din Friends acum?

Au trecut 25 de ani de cand ne-am intalnit cu Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler si Ross. Au trecut poate multi ani de cand s-a incheiat serialul Friends, dar nu se simte asa. Inca ne place seria despre grupul de prieteni americani. Atat de mult incat mai putem urmari episod dupa episod dupa episod. Sunteti curiosi despre ce mai face distributia Friends? Va vom spune.
Seria este inca extrem de populara, iar personajele si actorii sunt inca iubiti de multi.

Jennifer Aniston – Rachel Green

Cu siguranta, atunci cand un actor joaca mult timp intr-o anumita serie, poate fi dificil pentru actori sa fie vazuti intr-o lumina diferita. Jennifer Aniston a jucat-o pe Rachel Green timp de zece ani, dar actrita a reusit totusi sa obtina recunoasterea numelui cu alte roluri. A jucat in multe filme de succes, printre care Cake, The Bounty Hunter si Marley & Me.

Si nici acum Jennifer nu se opreste. Actrita a aparut recent in serialul Netflix Murder Mystery si va fi in curand prezentata in emisiunea de televiziune The Morning Show. Este clar ca cariera lui Jennifer este in continua crestere. Viata ei privata, pe de alta parte, este mai tulburata. A avut o relatie cu actorul Brad Pitt cu ani inainte de cei doi casatoriti, dar casatoria lor a esuat dupa cinci ani. In 2011, a inceput o relatie cu scenaristul Justin Theroux, dar relatia lor s-a incheiat in 2017.

Courteney Cox – Monica Geller

Inainte ca Courteney sa apara in Friends, ea avea deja mai multe roluri pe numele ei. Cu toate acestea, este mai cunoscuta pentru rolul ei de Monica Geller in Friends si pentru rolul sau de Jules Cobb in Cougar Town. Inregistrarile pentru ultima serie au avut loc dupa perioada Prietenilor. Courteney s-a descurcat atat de bine cu Jules, incat in ​​2010 a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru prestatia sa. Dupa aceea, a devenit un pic mai linistita. Ultimul ei rol a fost o reprezentatie unica in serialul Shameless din 2018.

In 1999, actrita s-a casatorit cu actorul David Arquette. Cei doi si-au sarbatorit dragostea in 2004 odata cu nasterea fiicei lor Coco. Din pacate, casatoria celor doi nu a durat. In 2010, cuplul s-a despartit, iar in 2013 au fost semnate actele de divort. Courteney si-a gasit un nou insotitor la sfarsitul anului 2013 in Johnny McDaid, membru al trupei in grupul popular Snow Patrol. A cerut-o chiar in 2014, dar in acelasi an cei doi au intrerupt logodna. Cu toate acestea, cuplul este inca impreuna.

Matthew Perry – Chandler Bing

Matthew este inca mai cunoscut pentru rolul sau de Chandler in Friends. Dupa timpul petrecut in Friends, el a jucat multe alte roluri in filme si seriale, dar niciunul nu a reusit sa se potriveasca cu succesul Friends. Cariera sa de actorie a fost blocata o perioada. Din 2015 pana in 2017, a jucat Oscar Madison in The Odd Couple, iar in 2017 a fost vazut in cateva episoade atat din The Good Fight, cat si din The Kennedys After Camelot, dar CV-ul sau nu s-a extins inca de atunci.

Viata privata a lui Matthew este tulburata. Din 1995 pana in 2012, a avut diverse relatii, inclusiv cu actritele Yasmine Bleeth, Julia Roberts si Lizzy Caplan. In prezent, se pare ca actorul trece prin viata ca burlac. In 1997, actorul a fost nla reabilitare timp de 28 de zile pentru dependenta de calmante. Lucrurile pareau sa mearga bine dupa aceea, dar a fost re-admis in 2001 pentru dependenta de calmante, metadona si alcool. Din pacate, nu pare sa se termine acolo. Actorul a fost reperat de paparazzi la sfarsitul lunii august a acestui an, in timp ce cutreiera strazile din New York. Conform diferitelor surse, el arata neingrijit si in conformitate cu cei mai apropiati insotitori, actorul bea din nou.