Harry si Meghan vor da in judecata tabloidele din Marea Britanie pentru declaratiile mincinoase

Printul da in judecata tabloidele pentru a preveni repetarea istoriei

Ziarul britanic Mail Sunday a creat o problema. Ziarul a publicat in februarie o scrisoare privata scrisa de mana pe care Meghan Markle i-a scris-o tatalui sau Thomas. Acest lucru nu este pe placul Ducelui si Ducesei de Sussex – ei trag ziarul in instanta. Printul Harry spune intr-o declaratie ca nu a fost un an usor pentru el si sotia sa.

Presa de barfe face victime

Printul Harry a publicat ieri o declaratie pe Sussex Official. „Sotia mea a fost victima campaniei britanice de presa a barfelor impotriva oamenilor, fara a tine cont de consecinte. Campania impotriva sotiei mele din ultimul an – in timpul sarcinii si cresterea fiului nostru nou-nascut – a iesit din mana ”, descrie Printul in declaratia sa. In declaratia extinsa, Harry spune ca continutul scrisorii personale a fost folosit ilegal pentru a manipula cititorii. „Anumite paragrafe si propozitii au fost omise pentru a masca minciunile pe care le raspandesc de un an.”

Perioada grea pentru cuplul regal

Printul Harry marturiseste ca a fost o perioada dificila pentru el si familia sa. „Nu pot descrie cat de dureros a fost acest lucru. In era digitala in care traim, presa produce si raspandeste barfele ca adevar. ”Ducele continua ca acesta este motivul pentru care el si Meghan iau masuri legale.

Cea mai mare frica

Printul recunoaste ca sotia sa a suferit mult din cauza barfelor si scrie sincer ca este speriat de moarte ca istoria se repeta. „Este cea mai mare teama a mea ca istoria sa se repete”, a declarat Printul, referindu-se la efectul pe care presa de barfe l-a avut asupra mamei sale. Paparazzi au urmarit-o pe printesa Diana la Paris chiar inainte de moartea ei, in 1997. Ulterior, mama printului William si a printului Harry a murit intr-un tunel. „Am vazut ce s-a intamplat cu cineva pe care il iubesc foarte mult atunci cand acea persoana nu mai era tratata ca o persoana reala. Mi-am pierdut mama si acum vad cum sotia mea este victima a acestui lucru. ”