De ce incep mainile sa imbatraneasca

Este probabil din cauza acestor obiceiuri „proaste”.

Chiar daca este foarte normal, nu doriti cu adevarat ca oamenii sa va spuna varsta din mainile voastre. Mainile frumoase, puternice si tineresti nu se vor pastra pentru totdeauna, dar exista modalitati de a preveni imbatranirea pielii tale. Conform unui dermatolog american, exista cateva activitati zilnice pe care le facem ca mainile noastre sa para mai in varsta decat sunt cu adevarat. Vrei sa faci ceva in acest sens? Urmati aceste sfaturi utile si astfel impiediciti pielea de pe maini sa imbatraneasca.

Gel dezinfectant
Suferiti de germaphobie sau, cu alte cuvinte, frica de germeni? Apoi, este posibil sa utilizati zilnic niste gel dezinfectant. Acest gel te asigura ca germenii dispar din mainile tale. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista cantitati mari de alcool in aceste geluri, ceea ce face ca pielea ta sa se usuce cu adevarat. Mainile tale se vor usca si se incretesc mult mai repede atunci cand folosesti gel dezinfectant. Asa ca nu-l folositi prea mult sau nu incercati sa-l folositi doar pe palmele mainilor.

Salon de manichiura
Iti place sa-ti faci unghiile la salonul local de unghii? Apoi probabil ai avut mainile sub o lampa UV. Acest lucru nu este bun pentru mainile tale, deoarece lumina acestei lampi iti imbatraneste pielea. Prin urmare, incercati sa va limitati vizitele la salonul de unghii sau incercati sa va oferiti o manichiura acasa.

A spala vasele
Ai o masina de spalat vase? Nu? Atunci probabil ca nu poti scapa. Din pacate, detergentul face ca pielea de pe mainile tale sa se usuce. A spala vasele cu manusi de cauciuc este o solutie buna pentru a-ti scuti mainile de la a nu se expune foarte mult detergentului pentru vase. Probabil ca va veti simti precum o diva cand veti spala vasele cu manusi de cauciuc, dar mainile dvs. vor fi recunoscatoare. Despre asta este vorba pana la urma, nu?