Truc ingenios cu apa clocotita pentru masina dumneavoastra

Vulcanizariile  nu vor sa stiti despre acest truc uimitor pentru care aveti nevoie doar de apa clocotita. Un accident de masina este un calvar groaznic pentru toate partile implicate. In primul rand, poate fi intr-adevar infricosator, chiar daca este doar o mica coliziune. Nu stii niciodata ce s-ar putea intampla sau daca persoana din cealalta masina este ranita. Si apoi sunt consecintele financiare care apar. Daunele la masina va pot costa destul de multi bani.

Ce costuri presupune acest truc

Pe langa infricosator si potential risc traumatic, accidentele auto sunt, de asemenea, scumpe. Obtinerea unei piese va poate costa cu usurinta cateva sute de dolari. Majoritatea oamenilor nu au idee care este un pret adecvat pentru acest serviciu, ceea ce inseamna ca magazinele de caroserie si garaje va pot duce foarte usor de nas pentru ca afacerea lor sa prospere. Veniti sa faceti o revizie de rutine, dar, intr-un fel, gasesc tot felul de probleme cu masina dvs., care trebuie rezolvate si costul total creste continuu. Nu asta ai cerut … Viata este destul de scumpa asa cum este! Din fericire, am gasit un truc care va va ajuta sa scapati de acea urata deformare de pe masina si nu va va costa niciun ban!

Apa clocotita

Este foarte usor sa reparati portiera masina in urma unei mici coliziuni de unul singur! Tot ce ai nevoie este un ceainic cu apa calda si un plonjator. Deci, cum o faci? Vom explica!

Umpleti un ibric cu apa si fierbeti-o. De indata ce apa clocoteste, scoti ceainicul in masina si toarna apa pe bont si zona inconjuratoare. Aveti grija, deoarece apa este foarte calda, desigur!
Acum este timpul sa folositi plonjorul de toaleta. Puneti pistonul in jurul bontului si trageti-l cu atentie spre dvs. Repetati incet si cu atentie acest pas de cateva ori, indreptandu-va drumul catre bont. Dupa cateva minute de munca atenta, bontul va fi complet disparut! Este la fel ca si cum nu s-ar fi aflat niciodata.