Cum sa va vopsiti fara pete

Multor persoane nu le place sa-si arate firele albe in lume, motiv pentru care aleg sa isi vopseasca parul. Poate ca nu iti place propria ta culoare si doresti sa o schimbi din acest motiv. In orice caz, daca va vopsiti parul acasa, trebuie sa va confruntati cu problema aparitiei de vopsea pe piele. Este foarte enervant, deoarece pare destul de ciudat si chiar si dupa spalare, petele sunt inca vizibile. Din fericire, avem cateva sfaturi care va vor ajuta sa scoateti pata de pe fata.

Vaselina
In primul rand, cand urmeaza sa va vopsiti parul, este intotdeauna o idee buna sa aplicati mai intai vaselina pe firele dvs. de par. Cand varsati din neatentie o parte din colorant pe piele in loc de par, vaselina va face usor sa stergeti pur si simplu colorantul. Din pacate, acesta este un pas usor de uitat sau puteti varsa la fel de usor colorant pe brate. Din fericire, nu este nevoie sa frecati acele pete pana cand pielea va deveni rosie.

Avem cateva sfaturi grozave care va vor ajuta sa iesiti din bubluc:

Amesteca alcoolul cu sapunul pentru vase: scurgeti un tampon de bumbac in alcool si apoi adaugati o picatura de sapun pentru vase. Amesteca aceste doua ingrediente impreuna cu degetul mare. Apoi, frecati tamponul de bumbac pe pata de vopsea a parului. Pata va disparea complet!

Amestecati bicarbonatul de sodiu cu sapunul pentru vase: daca nu aveti alcool, dar aveti soda de copt undeva intr-un dulap? Se amesteca trei linguri de bicarbonat de sodiu cu o lingura de sapun. Folositi o carpa de spalare pentru a freca pata cu amestecul.

Foloseste otet: il vei mirosi putin pe pielea ta, dar otetul functioneaza excelent cand vine vorba de indepartarea colorantilor de pe piele. Aplicati un pic de otet pe un tampon de bumbac si puneti-l pe piele timp de trei-cinci minute. Pata de vopsea de par va disparea complet. Cu toate acestea, nu faceti acest lucru daca aveti pielea sensibila.