De ce sa nu pastrati painea la vedere

In schimb, pastrati-o in congelator

Ne place sa mancam paine. Si, mai ales, ne place sa mancam paine proaspata. Exista putine lucruri la fel de dezamagitoare precum muscatura dintr-o paine uscata. Dar sa mananci o intreaga paine intr-o singura sedinta, va cereti prea mult. Deci, ce ar trebui sa faci? Unii oameni isi lasa painea pe tejghea sau intr-un dulap, dar acesta nu este cel mai bun mod de a pastra painea. In schimb, ar trebui sa va pastrati painea in congelator.

Blatul de bucatarie este probabil unul dintre cele mai populare locuri pentru a pastra o paine, pastrata intr-un sac de plastic sau hartie. In acest fel, aveti intotdeauna acces la o felie si mancarea unui sandwich devine cel mai usor lucru din lume. Cu toate acestea, exista si o multime de oameni care aleg sa puna painea la congelator imediat dupa cumpararea ei. Ei stiu in acest fel ca au intotdeauna o felie proaspata de fiecare data. Sigur, trebuie sa o dezghetati mai intai, dar dupa aceea, puteti sa va faceti un sandwich de calitate superioara. Da, mult mai bine sa folositi congelatorul in locul blatului.

Cel mai important motiv pentru care ar trebui sa nu va pastrati painea pe blat este pentru ca se va mucegai destul de repede. Temperatura camerei este temperatura ideala pentru ca formele sa creasca si sa se dezvolte. Daca asezati o punga de paine pe blat, mucegaiul va incepe sa se dezvolte aproape imediat. In cateva zile, apar acele pete mucegaite. Mai mananci painea, in ciuda mucegaiului? Apoi riscati sa aveti o reactie alergica. Este mult mai bine pentru tine si sanatatea familiei tale sa pui painea in congelator si sa o iei sau sa tai o bucata din ea cand ai nevoie. In acest fel, vei fi aparat de alergii si de eventualele pericole aduse de mucegai.