Masca pentru ten preparata in casa

Aceasta masca de fata DIY ar putea face ca pielea sa straluceasca si sa faca cicatricile sa dispara. O multime de oameni nu mai au piele complet neteda dupa ce au trecut de 30 ani. Odata ce ati trecut aceasta varsta, ridurile vor incepe sa apara si pete mici  de asemenea. S-ar putea sa credeti ca nu puteti face nimic despre acest lucru si ca este vorba strict de varsta, dar de fapt nu este chiar adevarat. Exista cateva solutii naturale excelente, iar astazi avem una sub forma unei masti de fata!

Aceasta masca de fata ar putea chiar sa va ajute sa scapati de cicatrici mici!

Cand imbatraniti, pielea devine mai slaba, mai neregulata si pur si simplu nu arata la fel de proaspata ca cea obisnuita. In plus, s-ar putea sa fi adunat cateva cicatrici pe fata de-a lungul anilor. Neregulile de pe chip pot aduce o multime de nesiguranta. S-ar putea sa fi folosit o masca de fata sau o crema inainte de a va ajuta sa va imbunatatiti pielea. Aceste masti si creme contin tot felul de ingrediente complicate si de fapt nu aveti nicio idee despre ce anume va puneti pe fata. De fapt, uneori aceste produse fac mai mult rau decat bine si va lasa fata rosie si iritata. Si mastile de fata cumparate in magazin care contin ingrediente naturale sunt adesea foarte scumpe. Nu este nevoie sa va faceti griji, totusi, pentru ca este foarte usor sa va faceti o masca de fata cu produse pe care le aveti deja in bucataria dvs!

Ingrediente
Deci, de ce aveti nevoie pentru aceasta masca speciala pentru care am vorbit? De fapt este foarte simplu!

  • 2 parti ulei de nuca de cocos
  • 1 bucata de bicarbonat de sodiu

Instructiuni
Amestecati uleiul de nuca de cocos si bicarbonatul impreuna intr-un borcan mic sau castron si apoi aplicati pe fata. Utilizati miscari circulare in timp ce faceti acest lucru, astfel incat, va spalati usor pielea. Lasati masca pe fata dumneavoastra timp de 15 minute si apoi clatiti bine cu ajutorul apei calde. Apoi clatiti din nou fata, folosind apa foarte rece. Aceasta va va inchide porii. Utilizati aceasta masca de fata in fiecare zi si veti vedea probabil o imbunatatire considerabila a pielii dupa trei zile! Pielea va fi mai proaspata, mai clara si mai sanatoasa si din cauza curatarii profunde a porilor, se va simti moale si puternica. Veti observa ca roseata, ridurile, cicatricile si petele vor disparea treptat.