Remediu naturist pentru acnee

Aceasta bautura va poate ajuta sa scapati de neregularitatile pielii!
Cosurile sunt adesea vazute ca o problema cu care se confrunta doar adolescentii si este adevarat ca adolescentii fac adesea acnee din diferite motive (hormonale, genetice, alimentatie, etc.). Din pacate, pentru o multime de oameni, acneea este o problema care nu se intampla doar in timpul adolescentei, ci aceasta persista pentru mult timp de-a lungu lvietii, indiferent de tratamentele aplicate. Aveti probleme cu acneea sau alte neregularitati ale pielii? Atunci ar trebui sa incercati acest truc!
Exista o bautura care te poate ajuta cu neregulile pielii tale! 
Acne vulgaris este termenul medical pentru boala cronica de piele care cauzeaza cosuri si alte nereguli pe ten.  Este o afectiune a pielii care provoaca inflamatii mici in pielea din jurul glandelor sebacee. Punctele negre, petele rosii si cosurile sunt comune pentru pielea cu acnee, care poate aparea la orice varsta, iar netratata, va persista. Pot avea multe cauze diferite: hormoni, ereditate, stres si suprasensibilitate la anumite ingrediente din compozitia produselor cosmetice. De multe ori incercam sa rezolvam aceste nereguli cu creme si medicamente, dar v-ati intrebat vreodata daca ati putea gasi solutia in bucataria dvs.?

Suc de sfecla
Pentru a incerca sa rezolvati aceasta problema a pielii din interior, poate fi foarte util sa beti un pahar de suc de sfecla in fiecare zi. Dar ce face exact sucul de sfecla pentru stoparea acneei? Aceasta leguma este plina de ingrediente care imbunatatesc aspectul pielii si antioxidanti precum vitaminele A, B, C, sulf, fier si cupru. Aceste ingrediente ajuta la combaterea acneei din interior, deoarece curata si detoxifiaza sangele din organism. Sfecla contine, de asemenea, o substanta numita betaina, care are un efect de detoxifiere. Deci, beti un pahar de suc de sfecla in fiecare zi si observati cu ochii dvs. rezultatele. Merita cu siguranta o incercare!