Alimente care va scapa de pungile de sub ochi

Pungile d esub ochi sunt inestetice si ne dau batai de cap. De cele mai multe ori sunt rezultatul oboselii acumulate, ori pur genetice.

Cercurile intunecate sau pungile sub ochii nostri: nu este dragut si mereu vrem sa scapam de ele cat mai repede posibil cand le avem. Desigur, ati putea incerca sa folositi tot felul de creme scumpe pentru ochi, dar este mult mai usor sa luati doar cateva dintre aceste produse alimentare din frigider! Aceste produse (ieftine) sunt foarte eficiente atunci cand vine vorba de reducerea cercurilor intunecate sub ochi.

Spuneti la revedere la acele pungi sub ochi si doar frecati unul dintre aceste produse alimentare pe ele!

Aceste produse alimentare combat pungile sub ochi

Lapte integral

Unul dintre produsele alimentare pe care le avem deja in frigiderul nostru este in mod normal laptele integral. Si acesta este produsul perfect pentru a va ajuta sa scapati de pungile sub ochi! Acidul lactic din laptele integral are un efect calmant asupra pielii si il hidrateaza. Puneti doua tampoane de bumbac in laptele rece si puneti-le sub ochi timp de cateva minute.

Albusul de ou

O alta metoda la indemana pentru a scapa de pungile sub ochii dvs. este de a folosi albusuri de ou. Nu numai ca va va ajuta sa va luptati cu cercurile intunecate sub ochi, dar va face si pielea mai stransa si va ajuta la prevenirea ridurilor. Se separa albusull de ou de galbenus in doua boluri separate. Bateti albusul si aplicati-l sub ochi cu o perie mica. Lasati-l sa stea si sa-si faca treaba timp de 15 minute si apoi clatiti cu apa calduta din abundenta.

Cine ar fi crezut ca nu doar castravetii se pot folosi pentru tratarea pungilor de sub ochi?