Cum putem defini succesul in viata

Pentru mine, succesul in viata este determinat in momentul in care urmeaza sa fie luat.

Cand voi fi pe patul de moarte si totul o sa fie linistit si intunecat in jurul meu, vreau sa inchid ochii, sa ma uit inapoi la viata mea si sa ofer un zambet si o lacrima, multumit sa stiu ca am trait o viata frumoasa prin principiile de onestitate, generozitate si altruism.

Vreau sa ma uit inapoi si sa-mi amintesc oamenii din viata mea, cei mai apropiati de mine, de familia si de prietenii mei si de cei pe care i-am pierdut pe drum si sa imi amintesc fericirea, bucuria si experientele pe care le-am impartasit.

Vreau sa ma uit inapoi si sa-mi amintesc pe cei cu care am intrat in contact pentru perioade scurte de timp, aceia care au avut un impact asupra vietii mele si pe cei pe care am reusit sa ii luminez sau sa le ofer un impact special.

Vreau sa ascult vocile celor dragi si sa aud toate planurile abundente si posibilitatile pentru viitorul lor frumos.

Vreau sa ma relaxez in patul meu, cald si constient stiind ca am dat o buna crapatura vietii, mandru ca stiu ca am realizat lucrurile pe care am dorit sa le obtin in timpul vietii mele.

Vreau sa fiu mandru ca mi-am trait viata intr-un mod care sa reprezinte un exemplu pentru altii.

Vreau sa fiu umil sa stiu ca mi-am transmis cunostintele si intelepciunea celor care pot invata si dezvolta din experienta mea.

Vreau sa-mi amintesc greselile pe care le-am facut de-a lungul drumului si sa-mi dau un ghiont, privindu-ma din nou cum am invatat, am dezvoltat si am devenit un om mai bun din cauza acestora.
Pentru mine, acesta este momentul in care se defineste succesul. Imi voi judeca viata inainte ca Dumnezeu sa aiba aceasta onoare. De astazi si de zi cu zi pentru tot restul vietii mele, voi trai prin principiile de mai sus si, prin urmare, fiecare moment in care voi experimenta, in sine, va fi un succes.