Produse de beauty pe care sa le evitati

Nu ne intelegeti gresit! Ne plac cumparaturile din impuls, dar exista produse inutile pe care nu merita sa dati banii.  Am decis fara a da nume sau pentru a evidentia anumite produse pe care le-an trece prin ceea ce credem ca sunt primele 5 produse de frumusete extrem de inutile de pe piata astazi. Va rugam sa va simtiti liberi sa va alaturati in comentarii si adaugati la lista daca va puteti gandi la orice alte produse care merita sincer aruncate la gunoi!

  1. Eyeliner stampila – fie ca vorbim de acele modele dragalase cu stelute, flori, seminule, etc. cine are de fapt nevoie de asa ceva? Astfel de desene puteti face cu un eyeliner obisnuit.
  2. Oja cu arome – poate mirosul de oja nu este placut tuturor, dar de ce sa dati banii pe o oja cu arome? Rolul unei oje este strict de a colora unghiile, iar pentru mirosuri exista betisoare parfumate si odorizante de camera.
  3. Masti de buze – exista masti de fata si de par, dar mastile de buze sunt inutile. Daca doriti hidratarea buzelor exista balsam de buze, ori faimosul strugurel.
  4. Gloss pentru ochi – in timpul defilarilor de la Fashion week probabil ati vazut wet look purtat de modele, insa puteti obtine acel look cu orice gloss de pe piata.
  5. Pistrui falsi – este in tendinte sa aveti pistrui si desi unii ii considera un defect, altii se lupta sa il obtina. Puteti sa va desenati pistrui falsi folosind o periuta de dinti, pentru a-i face sa para mai naturali.

Voi ce produse ati adauga in aceasta lista?