Setarea obiectivelor pentru anul 2019

Noutatea lucrurilor ca rezolutiile de la Anul Nou sunt abordari amuzante care stabilesc obiective. Dar, problema inerenta este ca acest tip de setare nu implica de obicei o cantitate enorma de planificare. Aceasta este, in general, motivul pentru care marea majoritate a rezolutiilor nu sunt actualizate.

Daca aveti o imagine a locului in care doriti sa fiti 10 ani de acum si doriti sa ajungeti acolo, calatoria incepe prin a pune bazele pentru stabilirea obiectivelor dvs. in 2019.

Avand un plan de 10 ani incepe cu un program de 1 an care stabileste asteptari realiste si conecteaza prezentul cu viitorul.

Luati in considerare inventarierea a ceea ce v-ati referit astazi la obiectivele de viata si va adresati intrebari fundamentale, cum ar fi urmatoarele.

  • Unde sunt astazi cu finantele mele?
  • Care este situatia actuala a stilului meu de viata?
  • Cat de solide sunt sanatatea si bunastarea mea?
  • Cat am progresat in viata mea profesionala?
  • Este important sa fii realist in privinta locului in care te afli in ceea ce priveste cresterea personala, financiara si profesionala.

Unde esti astazi, este doar un loc in care ai ajuns prin mii de pasi mici.

Cu o intelegere concreta a cresterii actuale, ati stabilit un punct de referinta din care sa masurati timpul si efortul necesar pentru a va atinge obiectivele pe termen lung.