Cum sa va curatati machiajele

In timp ce intregul internet pare sa aiba o fascinatie si dragoste pentru curatare, dependentii nostri de frumusete sunt aici inca vorbind doar despre curatarea periilor noastre de machiaj! As extinde acest lucru de curatenie la toate lucrurile care tin de machiaj, pe masura ce bacteriile pot sa gazduiasca mai mult decat fibrele celor mai utilizate perii de machiaj.

CUM SA CURETI GEANTA DE MAKEUP
Genti de machiaj, fara indoiala, adapostesc o tona de bacterii si murdarie, fiind necesar sa ii acorzi o curatenie. Daca captuseala interioara a gentii de machiaj este o panza de ulei si vreti sa o stergeti, atunci trebuie sa o rasuciti din interior si pur si simplu sa folositi o solutie de de machiaj pentru a sterge toate semnele vizibile si murdaria generala.

CUM SA CURATI STOCAREA ACRILICA A MAKEUPULUI
Depozitarea acrilica a machiajului cu cerneala este un test al timpului, dar deschiderea si inchiderea zilnica a sertarelor cu degetele fundatiei va pot lasa configuratia destul de murdara. Deci, daca depozitul dumneavoastra arata plin de fard de machiaj sau de praf, atunci este timpul sa il goliti si sa-l puneti in chiuveta pentru o spalare.

O solutie de baza de apa calda si lichid de spalare este suficienta, usor de indepartat cu o carpa moale numai pentru a evita zgarieturile. Apoi, il puteti lasa sa se usuce cu aer cu fata in jos pe partea laterala sau sa-l indoiti cu o carpa uscata din microfibra.

Cu toate acestea, daca depozitarea machiajului are doar amprenta ciudata in fata sertarelor, atunci o solutie de otet alb, cu cateva picaturi de Zoflora (pentru a masca mirosul de otet) intr-o sticla de pulverizare si zgariata cu ziarul sertare acrilice stralucind in cel mai scurt timp.