Vizualizati-va viitorul ideal

Atletii de varf si antreprenorii folosesc vizualizarea pentru a ajunge spre succes. Motivul pentru care functioneaza se datoreaza faptului ca activezi o serie de nuclee conectate in creier numita „sistemul de activare reticulara”.

Pe scurt, RAS controleaza sistemul dvs. de credinta si leaga partile inconstiente si constiente ale creierului. Va ajuta sa filtrati tonele de informatii la care va expuneti, ingustand concentrarea creierului numai pe informatiile pe care le considerati importante.

De exemplu, ati fost vreodata la un aeroport aglomerat, dar totusi va auziti numele prin interfon sau pe cineva care va striga.? Asta pentru ca RAS a fost pregatit sa acorde o atentie speciala unui lucru important, numele dvs. Se transforma apoi celalalt zgomot din jurul dvs in „zgomot de fundal”.

Vizualizarea va ajuta sa va incurajati creierul pentru succes prin apropierea RAS de lucrurile care va intereseaza.

Cum sa vizualizati
Un exercitiu de vizualizare la indemana pe care imi place sa-l folosesc este sa-mi imaginez „viitorul ideal”. Imi place sa-mi imaginez o varietate de lucruri, cum ar fi ceea ce voi face, cu cine, in ce loc si sa-mi imaginez modul in care ma voi simti intern.

Facand acest exercitiu, creierul meu se concentreaza acum pe lucrurile pe care le pot face pentru a atinge acest „ideal”. Mi-ar placea sa lucrez de oriunde in lume, asa ca imi imaginez ca ma aflu pe o plaja de nisip alb. Din moment ce creierul meu a fost pregatit cu acea viziune, am devenit hiper-constient de experientele si povestile pe care le pot canaliza in posturile de blog, pentru ca mi-am antrenat creierul sa ma concentrez pe atingerea acestui scop ideal!

 

Incepeti vizualizarea viitorului dorit, astfel incat creierul dvs. va poate ajuta sa va concentrati asupra lucrurilor care va vor aduce acolo!