Blog-ul a devenit un hobby si o cariera

Cu un numar estimat de 200 de milioane de bloguri pe internet astazi, este sigur ca acest pas este un popular hobby si cariera pentru multi. Dar, in timp ce numarul este mare, multe dintre blogurile mele preferate nu mai sunt in jur! De ce? In timp ce blogging-ul este plin de satisfactii si distractie, consuma mult timp. De asemenea, este nevoie de o multitudine de seturi de calificari de la fotograf la copywriter si, desigur, de intelegere a partii tehnice a blogului dvs.

Acesti doi factori singuri sunt suficienti pentru ca pasiunea cuiva pentru blogging sa scada!

Cu toate acestea, am gasit sa simplific blogul meu si asta a avut un impact imens asupra modului in care ma simt si cat de motivat sunt. De la cresterea nivelurilor de productivitate pana la salvarea unei tone de timp!

Anul trecut am urat blogging-ul. Acest lucru s-a datorat procesului fizic de a face fotografii pentru blogul meu, ceea ce a facut posturile de scris aproape imposibil uneori si laborios in cel mai bun caz. Nu stiu cat timp simptomele mele s-ar pastra in jurul valorii, dar cand am realizat ca blogul este locul meu de munca full-time, am decis ca am nevoie de a rationaliza modul in care am lucrat, organizandu-ma si facand lucrurile mai usoare pentru mine.

Din fericire, acum sunt destul de potrivit pentru a intretine un blog cu un continut bun, dar doar datorita schimbarile pe care le-am facut in ceea ce consta postarile pe blog, scrierea de articole si pozele. Cand ai totul organizat este mult mai bine, pentru ca indiferent de domenium, cine nu vrea lucrurile mai usoare?