Care este tinuta preferata pentru aceasta toamna

Cu o schimbare de sezon, am fost in cautarea de a actualiza garderoba. Impartasesc cu dvs. ceea ce am cumparat pentru vremea viitoare mai rece pana acum.

In primul rand, pentru ca inca mai traiesc pentru tendinta de broderie,mi-am achizitionat un puloverul gri deschis, cu doua patch-uri de broderie cu flori de pansamente in fata. Este foarte calduros si are o lungime frumoasa. De asemenea, am luat o esarfa, deoarece merge cu atat de multe haine si intotdeauna ofera tinutei un strat simplu frumos.

Pe jumperi acum cu aceste trei descoperiri, care sunt toate minunate si perfecte pentru aceasta perioada a anului atunci cand ceva mai cald este necesar, dar nu trebuie sa fie prea gros sau voluminoase.

In mod obisnuit nu mi-as cumpara haine, dar in acest an pare sa fi crescut intr-adevar iubirea mea pentru moda. Mai intai avem un Jumper cu flori de trandafiri. In cele din urma, mi-am mai achizitionat un jumper cu maneci clopot si detaliu de broderie uimitoare. Iubesc in mod special sa port negru sua culori inchise si cu multe folk- stil de broderie.

Ultima lista de dorinte actuale de toamna sunt cizmele cu catarama. Eu personal prefer cizme plate sau cu toc in jos pentru uzura de zi cu zi, astfel incat acestea sunt perfecte si imi place catarama si detaliile asezate. Excelenta atat cu blugi subtiri, cat si cu ciorapi negri.

Mi-ar placea sa stiu care este propria dvs. lista de toamna sau ce ati adunat recent.