Concealer si Contour de la Charlotte Tilbury – cele mai bune produse

CHARLOTTE TILBURY CONCEALER 

Retoucher
Daca sunteti in cautarea pentru concealer de vise, atunci nu mai cautati, deoarece acest stilou lucreaza minuni la ascunderea tuturor tipurilor de imperfectiuni; roseata, cercuri intunecate, pete si vene sparte, intr-un mod fara cusur.

Aplicatia este perfecta pentru a „picta” cu concealerul usor, exact unde doriti (excelent pentru zona sub ochi), chiar si aplicand mai precis pete cu varful exact al periei. Apoi amestecati pur si simplu cu degetele, cu o pensula sau cu un burete de machiaj pentru un finisaj perfect.

Magic Away Liquid Concealer
Introduceti cele mai recente lansari ale lui Charlotte Tilbury pentru concealer si potrivirea perfecta pentru Fundatia Magic! Pentru mine, acesta este ultimul anti-imbatranire, datorita formulei de plumping, ridicare si stralucire, care face intr-adevar o diferenta pentru pielea plictisitoare sau pentru zonele care au nevoie de ascundere.

Dar poate fi folosit atat pe sub ochi, cat si pe pleoape pentru a straluci si a ascunde imperfectiunile. Pentru un efect maxim de stralucire, mai ales sub ochi, recomand foarte mult alegerea unei nuante mai usoare decat culoarea pielii naturale.

CHARLOTTE TILBURY CONTOUR

Filmstar Bronz & Stralucire
In timp ce Charlotte Tilbury se simte foarte mult ca un brand de machiaj profesional pentru cei care adora machiajul, este vorba de crearea cu usurinta a unui finisaj fara cusur.

Ganditi-va la conturarea zilnica simplificata cu aceasta paleta uimitoare care nu numai sculpteaza fata, ci si subliniaza subtil. Nu numai ca imbina un vis pentru a crea cei mai naturali si sculptati pometi, dar incalzeste pielea intr-un mod radiant fara scanteie. Tonul acestui bronz, atat in ​​lumina, cat si in nuanta intunecata, este si motivul pentru care il iubesc, avand subtilitati neutre, ceea ce inseamna ca nu exista nici o imagine portocalie.