Cel mai bun primer si cel mai bun fond de ten

Cred ca nu exista nicio ascundere a faptului ca Charlotte Tilbury este marca de machiaj preferata a tuturor timpurilor. Dupa 20 de ani ca artist de machiaj de top din lume, Charlotte Tilbury stie ce functioneaza. Semnatura ei din spatele scenei, sfaturile si trucurile de covor rosii si-au format linia de machiaj si linia de ingrijire a pielii, care a debutat in 2013 si a devenit o senzatie instantanee internationala.

CHARLOTTE TILBURY PRIMER

Wonderglow
Descris ca un mijloc de imbunatatire a aspectului fizic, Wonderglow ofera o luminozitate de invidiat al pielii atunci cand poarta o fundatie cu acoperire medie. Disponibil intr-o nuanta de aur, este perfect pentru tonuri intunecate de piele, deoarece adauga un voal de luminozitate.

Este cea mai buna alegere pentru tenul obosit, deoarece nu se simte greu sau ca un strat suplimentar de produs pe piele. Dar si pentru toate tipurile de piele, pentru o stralucire subtila de zi cu zi

Fundatia CHARLOTTE TILBURY

Magic Foundation
Magic Foundation a fost prima mea achizitie Charlotte Tilbury si produsul care mi-a starnit dragostea fata de brand. Inainte de aceasta fundatie, m-am straduit sa gasesc o fundatie mata cu acoperire medie pentru zona mea uleioasa, care nu se descompunea sau nu permiteau sa se scurga. Deci, cand am descoperit ca Fundatia Magic a fost una si a creat un astfel de finisaj perfect, a fost dragoste!

Cu o acoperire constructiva, aceasta fundatie impecabila este perfecta pentru oricine cu zone cu probleme; cum ar fi roseata, pori si pata marita, pe care doresc sa le ascunda, fara o privire grea asupra pielii. Dupa cum sugereaza si numele, aceasta este pur si simplu o temelie magica.