Platforme care iti usureaza viata in mediul online

Stiati ca exista trei platforme importante care ne pot usura viata in mediul online?

Platorma semnatura online
De ani de zile cand un client a trimis un contract care trebuia sa fie semnat, trebuia sa merg la efortul de imprimare, semnand-o manual si apoi scanandu-l din nou. Dar in zilele noastre avem platforme de eSignature care fac treaba in cateva minute. Va puteti incarca semnatura in avans (dintr-o imagine, desenata pe o tableta sau telefon etc.) si aveti fisierul pe care il adaugati la orice document cand este necesar. Un astfel de instrument util de economisire a timpului!

Platorma transfer documente
Se intampla sa doriti sa trimiteti documente de marime mai mare, sau poze cu o rezolutie mai buna. Acest lucru poate fi prea mult pentru platforma dvs. de e-mail sau strica calitatea continului la incarcare. Pentru asta exista We Transfer, care permite partajarea fisierelor mari de pana la 2GB gratuit. We transfer, de asemenea, va permite sa stiti atunci cand destinatarul a descarcat fisierele, lucru destul de la indemana si de important.

Platorma grafic design
Canva este o platforma excelenta pentru crearea a numeroase lucruri atunci cand vine vorba kituri media, povesti proiectate de Instagram si chiar pini de pinterest. Cu toate acestea, o utilizare cu vederea este crearea unui sablon de factura, mai ales ca exista peste 172 de modele de factura aici pentru a alege! Puteti chiar sa adaugati logo-ul blogului/siteului dvs. pentru a-l face propriu. Apoi, de fiecare data cand trebuie sa scrieti o factura, puteti merge la Canva, completati semnele sablonului de factura si salvati-l.