Cum sa faci o poza perfecta

Care sunt cele mai importante problemele pe care le poti intampina cand vrei sa faci o poza si cum le rezolvi intr-un timp rapid?

PROBLEMA: Decorul intotdeauna pare a fi dezordonat
SOLUTIE: O asezare dezordonata este ceva care poate functiona fie uimitor de bine, fie pur si simplu sa para haotic. Acum, daca va vedeti ca produceti niste „dezordonari”, aratati ca este mai bine sa invatati cum sa le faceti mai bine decat sa le imperecheati, actionand astfel impotriva stilului tau natural de fotografiere. Analizarea modului in care au fost realizate imagini similare de pe retelele de socializare, ar trebui sa va ajute sa obtineti o idee despre ceea ce trebuie sa faceti in munca voastra.

PROBLEMA: Produsul meu principal nu iese in evidenta
SOLUTII: Produsul principal sau eroul dvs. ar trebui sa prinda intotdeauna ochiul cititorului in fiecare fotografie, dar cum sa faceti acest lucru fara sa va pierdeti in configuratia dvs.? Principalul mea sfat ar fi sa tineti mereu produsul principal in centrul setarii, ceea ce nu inseamna ca trebuie sa fie pozitionat exact in mijloc si direct, dar in interiorul acelei zone medii si usor pe o inclinare pentru a-l face sa arate mai natural. Apoi, pentru a va asigura ca nimic nu fura lumina reflectoarelor, asigurati-va ca toate celelalte elemente de recuzita din jurul produsului dvs. principal sunt mai mici si nu au nimic de culoare sau model stralucitor.

PROBLEMA: Sunt prea multe umbre
SOLUTIE: O imagine fara umbra nu este neaparat ceea ce vrei sa creezi atunci cand vine vorba de fotografiere. Umbrele intunecate ar putea parea severe, asa ca suntem in mod ideal in cautarea umbrelor moi sau minime. Atunci cand fotografiati de sus cu setarea dvs. pe podea sau pe masa, este intotdeauna cel mai bine sa aveti o sursa de lumina naturala (ideal o fereastra mare) pe o parte si apoi un reflector pe cealalta parte, reflectand lumina pe subiect, echilibrand astfel umbrele aspre. O alta solutie, daca setarea dvs. nu este portabila sau langa o fereastra, este sa ridicati un reflector in jurul produsului principal pana cand obtineti umbrele dorite.

Desigur, umbrele pot fi, de asemenea, corectate prin luminarea, inmuierea sau eliminarea acestora in editarea imaginilor in Photoshop.