Cea mai rezistenta pardoseala Deck o gasiti in magazinul E-parchet.ro!

De fiecare data pardoseala pentru exterior ridica probleme pentru ca afara este multa umiditate, iar materialul trebuie sa fie foarte rezistent. Deoarece vorbim de gradini, terase, verande, balcoane neacoperite, etc. acestea trebuie sa fie oaza dumneavoastra de liniste, sa fie in ton cu natura, iar lemnul pentru astfel de locuri este cea mai buna varianta. Lemnul mereu a insuflat naturalete si bogatie, astfel ca o pardoseala pentru exterior din lemn o sa va ofere acel cadru linistit de care aveti nevoie. Pentru pardoseala, printre cele mai bune si mai rezistent tipuri de lemn se numara frasinul, pinul, teak-ul, cumanul, mukulungul care prezinta duritate si atenuare la socuri. Echipa noastra E-parchet.ro iti ofera o gama variata de pardoseli pentru exterior care prezinta o paleta larga de culori pentru a putea aranja armonios o terasa sau o gradina. Principalele esente comercializate sunt Teak, Cumaru, IPE, Garapa, Frasin Termotratat, Tatajuva, Larice Siberian, Mukulungul, lemne care au duritate si o calitate superioara, finisate intr-o nota eleganta atat cat sa nu le fie smulsa naturaletea si frumusetea lor.

Pentru a acoperi o gama variata de gusturi si dorinte, E-parchet.ro va ofera pardoseli Deck fie sub forma de lamele fie sub forma de dale patrate, fiind usor de montat, prezentand o imbinare perfecta a materialului. Pardoseala deck Teak este o pardoseala indeala atat pentru amenajare interior si pexterior cat si pentru segmentul constructiilor navale, in deosebi puntea unui iaht sau a unui vapor, de aici si calitate superioara a acestui lemn.

Pentru a face o alee in curte care sa exprime acea naturale si salbaticie specifica, pardoseala deck IPE este ideea perfecta, avand o rezistenta de trei ori mai mare ca cea a stejarului prezentant un contrast maro-verzui presarat cu note castanii pentru a da acel aer rustic si vintage de care o gradina are nevoie. De o duritate superioara, pardoseala deck Elondo prezinta o bariera impotriva agentilor externi precum insecte si micoorganisme, astfel ca devine pardoseala perfect penterase, piscine, insuflant un aer elegant datorita notelor mate a maroului. Pardoseala exterior lemn Mukulungu este o alegere perfecta pentru ca se contopeste cu orice tip de gradina prin cromatica versatila pe care acesta o prezinta.Prezentand versatilitate, lemnul mukulungu are doua fete striate care sunt foarte usor de intretinut oferind durabilitate si confort.

Pentru un sentiment de “acasa”, pardosela Merbau este o alegere potrivita pe care E-parchet.ro v-o pune la dispoziti, avand protectie contra daunatorilor. De o culoare usor rosiatica, pardoseala deck Merbau poate sa fie pusa si ca parchet in baie pentru a da acel sentiment de confort si relaxare. Cu o nuanta ravasitoare care emana eleganta si caldura, pardoseala deck Sucupira prezinta volum si densitate, cuvintele cheie ale acestui tip de pardoseli fiind durabilitate si rezistenta.

Pentru confort, pardoseala deck Tatajuba este o alegere perfecta. Fiind un soi versatil, acesta prezinta o duritate incadrata in prima clasa, fiind rezistent la intemperii, agenti biologici precum insecte, ciupercisi agenti marini, special pentru o igiena cat mai buna pentru dumneavoastra.