Cum sa conectezi boxa portabila la laptop

Uneori, vei observa, in legatura cu calitatea sunetului laptopului pe care il detii, ca nu este chiar atat de grozava. Din fericire, daca detii o boxa portabila, o poti conecta la laptop, pentru a te bucura de o experienta optima in timp ce vizionezi seriale si filme sau te joci vreun joc video.

Iata cum poti conecta boxa portabila la laptop, pentru a te bucura de un sunet de calitate!

Porneste optiunea de Bluetooth a boxei portabile

Pentru asta, va trebui sa apesi butonul de “Power” al boxei, pentru a o activa, in primul rand. Procesul de pornire al unui difuzor variaza usor de la model la model, asa ca in cazul in care vei intampina dificultati, poti consulta manualul de instructiuni.

Este indicat ca boxa portabila pe care o detii sa fie asezata cat mai aproape de laptop, in momentul in care realizezi asocierea, pentru ca aceasta sarcina sa se indeplineasca in mod optim.

Acceseaza setarile laptopului pe care il detii.

Pentru a realiza aceasta asociere, laptopul pe care il detii trebuie sa fie pornit. Dupa ce l-ai pornit, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe meniul de Start, cel care are pictograma cu logo-ul Windows, din coltul de jos, din stanga, al ecranului.

Din acest meniu, poti accesa optiunea setari. Aceasta optiune are numeroase categorii. Daca esti interesat de asocierea boxei portabile cu laptopul pe care il detii, te intereseaza sa accesezi optiunea de “Devices” ( Dispozitive).

In cadrul acestei optiuni, vei dori sa cauti, in amanunt, din sub-optiunile existente, cea de “Bluetooth and other devices”.

Verifica daca Bluetoothul laptopului tau este pornit sau oprit. In situatia in care este oprit, trebuie sa il pornesti, din bara respectiva, care din gri se va transforma in albastru odata ce ai activat optiunea de Bluetooth.

Apasa pe butonul de “Asociere dispozitive” pe care il are boxa portabila pe care o detii

Odata ce apesi pe acest buton, boxa portabila pe care o detii va incepe sa caute dispozitivele conectate si ele la Bluetooth din proximitate, pentru asociere.

Ca si in cazul butonului de pornire al laptopului, si acest buton nu este standar, ci variaza de la model la model. Daca nu il poti localiza, poti apela tot la manualul de utilizare.

Adauga boxa portabila in lista de Device-uri cu care laptopul permite asocierea

Dupa ce ai facut asta, te poti bucura de un sunet de calitate atunci cand te uiti la seriale sau joci jocuri video, optimizat de boxa portabila pe care o detii.