Ce beneficii iti poate aduce un business online?

O afacere online poate imbraca diverse forme, de la un magazin online si pana la o platforma prin intermediul careia clientii sa ajunga la produsele si serviciile pe care le furnizati. Iata, pentru inceput, care sunt principalele avantaje pe care vi le poate aduce un website realizat si intretinut cu un capital rezonabil:

Iti schimbi atitudinea si incepi sa devii mai curajos si asumat
Ceva special se intampla atunci cand va concretizati si materializati aspiratiile. Toate gandurile astea incep, in final, sa isi gaseasca menirea. Senzatie de coplesire? Ai un milion si una de idei care iti trec prin cap? Sau nu sunteti sigur (a) cum sa faceti fata unei situatii specifice? Un blog este un mod perfect de a face acest lucru, iar puterea scrisului si beneficiile sale au fost dovedite in numeroase studii psihologice.

Expresia creativa
Blogurile reprezinta o modalitate excelenta de a va exprima creativ. Toti avem nevoie de un fel de iesire creativa. Si beneficiile expresiei creative sunt uriase. Exista o serie de moduri in care va puteti exprima creativ prin blogging. Evident, scrisul este cel mai vizibil mod. Dar lucrurile cum ar fi proiectarea site-ului dvs. si sau producerea de videoclipuri sunt modalitati suplimentare in care va puteti exprima creativ.

Dezvoltati-va expertiza
Indiferent ce faci in viata ta, poti invata mereu mai mult. Incepand cu un blog, puteti sa va ganditi la lucruri in detaliu si va permite sa va structurati gandurile si ceea ce invatati (vezi punctul 1 de mai sus). Daca va concentrati asupra unui anumit subiect pentru blogul dvs., veti observa ca incepeti sa dezvoltati o intelegere mai profunda a unui subiect. Veti incepe sa explorati alte bloguri in nisa si veti deveni mai constienti (si subconstient) mai bine si mai bine informati. Nu numai asta, dar oamenii vor incepe sa te recunoasca ca pe un expert in acest subiect. Am inceput calatoria prin citirea cartilor de dezvoltare personala si participarea la seminarii de dezvoltare personala. Acum, oamenii vin la mine pentru sfaturi despre productivitate, fericire si afaceri … si asta doar pentru ca mi-am dezvoltat expertiza (si am prezentat-o) prin blogging.

Dezvoltarea obiceiurilor productive
Acesta este unul dintre lucrurile mele preferate despre inceperea unui blog. Sunt un nebun pentru performante inalte. Imi place sa fac orice si tot ce este posibil pentru a ma ajuta sa ma descurc la binele meu. Si bloggingul este unul din acele lucruri care va vor ajuta sa va dezvoltati obiceiurile productive. Blogging-ul va crea disciplina in tine. Indiferent daca decideti sa ramaneti la un program regulat de blog sau nu, nu conteaza. Arta de a scrie si de a sti ca aveti blogul si de a se angaja sa-l actualizati va crea disciplina de toate-rotunde si acest lucru va avea flux pozitiv pe efecte in alte domenii din viata ta.

Dezvolti relatii cu oamenii pe care ii admiri
Unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le-am experimentat de cand am inceput blog-ul meu este cat de usor este sa intrati in contact si cat de dispusi sa ajutati toti ceilalti bloggeri. Este ca si cum aceasta mare, mare, comunitate simt de oameni care fac o diferenta in lume. Dar nu sunt chiar bloggeri. Antreprenorii sai. Vorbitorii sai. Este cineva care incearca sa isi construiasca marca, expertiza sau afacerea. Incerca cineva sa se perfectioneze. Cand am inceput sa ma concentrez pe fericire, a fost uimitor de usor sa stabilesc o conversatie de cafea cu dr. Tim Sharp, principalul guru al fericirii din Australia si o conversatie prin Skype cu Alexander Kjerulf, unul dintre expertii de frunte ai fericirii. Aceasta este inainte de a avea vreun fel de brand sau influenta. Acesta este doar un exemplu de multe pe care le-am avut in ultimii ani.