Treci printr-o depresie? Iata ce ar trebui sa faci pentru a depasi mai usor aceasta perioada!

Esti trista din pricina unor evenimente neplacute? Ce ai spune sa treci peste toate obstacolele care te impiedica sa iti traiesti viata?

Linisteste-te
Nu fii sclavul timpului. Invatati sa mergeti cu fluxul si sa acceptati momentele de aventura din cand in cand. Am invatat asta acum trei ani, cand eram sclav la termenele articolelor pe care le scriu. Chiar daca mi-am scapat volumul de munca, m-am simtit inca ars, pentru ca tot ce am facut a fost sa lucrez. Fara a fi surprinzator, toate acestea s-au schimbat cand am facut o vacanta de 1 saptamana.

Inconjoara-te de oameni pozitivi
Jim Rohn a spus: „Sunteti in medie 5 persoane in jurul vostru”. Fiind in jurul oamenilor care vor sa vorbeasca despre problemele lor, fara a face nimic in privinta lor, va va distruge starea de spirit. Chiar daca spui ca le poti bloca sau le ignori, vibratia lor toxica ar putea inca sa te infecteze. In schimb, stai cu oameni care sustin visele tale. Cautati pe cei care te inspira sa fii cea mai buna versiune a ta.

Da mai departe
Ganditi-va in afara propriei mici lumi si faceti ceva pentru altii. Potrivit cercetarilor efectuate de Christopher A. Morrissey si Jessica L. Collett de la Universitatea din Notre Dame, atunci cand o platiti inainte fara a astepta nimic in schimb – chiar si un stimulent pentru ego – sunteti mai probabil sa va simtiti fericiti si sa minimalizati riscul pentru atacuri de anxietate. Lucreaza voluntar pentru o organizatie care ii ajuta pe copiii cu risc. Ajutati-l la un adapost pentru animale.

Traieste o viata bogata si diversa
Desi este important sa excelezi la ceea ce faci, slujba ta nu ar trebui sa fie sfarsitul. E doar un loc de munca, la urma urmei. Nu ar trebui sa inlocuiasca visele tale personale. Faceti alte lucruri pe care le bucurati cu adevarat sau incercati sa faceti lucrurile pe care le-ati dorit dintotdeauna sa le faceti. Puteti invata sa cantata la un instrument. Ai putea sa te antrenezi pentru cel mai mare maraton din lume, cum ar fi Maratonul din Boston sau Maratonul din Tokyo. Puteti obtine chiar si un loc de munca. Daca sunteti un contabil care intotdeauna a visat sa fie un bucatar, mergeti si inscrieti-va la scoala culinara! Nu este asa de „prea tarziu” cand vine vorba de ceea ce te face fericit.