Smartwatchurile cu functia Time2Translate furnizeaza traducerea exacta in timp real

Daca mergem dupa intuitie sau informatii, observam ca nu foarte multe smartwatchuri au fost anuntate in ultima perioada, deci 2018 va fi sau nu un an al lansarilor. Poti astepta pana la urmatoarea perioada de lansari, sau poti alege direct un smartwatch care aduce ceva inedit. Lingmo Time2Translate este unul dintre ele si poate fi chiar al tau.

Poate esti genul de persoana careia ii place sa la calatoreasca prin diverse tari si are nevoie de un indrumator, moment in care Lingmo devine unul dintre cele mai importante device-uri pe care le poti avea in dotare.

Smartwatchul Lingmo functioneaza cu ajutorul sistemului de operare Android, are un ecran AMOLED de 1.39 inch, 512 memorie RAM si aproximativ  4GB spatiu de stocare. Bateria este de 350 mAh, cu o durata estimativa de functionare de 4 – 5 ore pentru traduceri, sau 13 – 15 ore de standby.

Pe partea de sonorizare smartwatchul detine atat difuzor, cat si microfon. Printre limbile compatibile cu sistemul de traducere al ceasului se numara Engleza, Franceza, Zaponeza, Italiana, Spaniola, Portugheza braziliana, Germana si Chineza, compania afirmand ca precizia cu care smartwatchul poate traduce este de pana la 85%.

In plus fata de traducerea real-time, ceasul Lingmo Time2Translate are capabilitatea de a traduce si mesaje vocale in 9 limbi diferite. Oamenii pot folosi ceasul pentru a discuta in conversatii de grup. Atata timp cat una dintre limbile enumerate este folosita pentru comunicare, participantii la conversatie nu vor avea nicio problema in a socializa cu restul membrilor grupului respectiv.

Acest ceas vine in doua variante: una lifestyle, cu rama neagra si curea din silicon. De cealalta parte se afla varianta luxurianta, executiva, care utilizeaza o rama din otel inoxidabil negru si curea din piele. Cele doua variante de ceasuri costa aproximativ $700, respectiv $900, iar acestea se pot precomanda doar de pe site-ul oficial al producatorului.