Reconfigureaza rutina zilnica in make-up!

Aplicarea machiajului este distractiv! Pentru unele femei este o forma de exprimare, pentru altele o modalitate de a se simti bine. Oricare ar fi motivul pentru care porti machiaj, nu ar trebui sa simti niciodata o corvoada. Cu toate acestea, uneori, mai ales atunci cand timpul este limitat sau aplicati zi de machiaj in timpul zilei, se poate simti asa. Acesta este momentul in care doriti sa va reganditi rutina de frumusete!

Intrebati-va daca va mai bucurati
Un ritual ar putea fi, dar va place sa va bucurati? Sau simtiti ca ca aplicarea machiajului este o corvoada? Multe femei isi dau seama ca aplica prea mult machiaj si ca in rutina lor sunt prea multi pasi. Asadar, au decis isi simplifice rutina de baza si au inceput sa se rezume la aplicarea unei fondului de ten dupa mascara si sa renunti la machiajul ochi pisica in fiecare zi. Daca nu va bucurati sa stati jos pentru a va aplica machiajul, este posibil sa va concentrati asupra mascarii „imperfectiunii” si, totusi, sa nu fiti multumit de rezultate. In timp ce machiajul este despre infrumusetarea noastra insine, daca exista rusine si indoiala de sine acolo aveti nevoie sa renuntati imediat la el! Cu toate acestea, ar putea fi la fel de simplu ca si in cazul in care aplicati machiajul so acesta este foarte aprins, deci este o sarcina pentru a va face machiajul sa arate cum doriti.

Incearca abordarea milenara
„Milenar” este un cuvant extrem de mare acum. Cu toate acestea, merita sa incercati, mai ales daca sunteti o persoana care nu iese din casa fara a aplica un pic de machiaj. Ganditi-va ca s-au imblanzit, dar ati rasturnat frunzele, produsele crema pe ochi si obraji si o nuanta pe buze. Totul se refera la machiajul proaspat, care este perfect pentru sezonul urmator.

Luati in considerare imbunatatirea
Produsele noi isi gasesc locul in rutina voastra de machiaj, insa de multe ori este intotdeauna placut sa faceti upgrade cu ceva mai multa substanta din cand in cand, pentru ca intr-adevar va poate schimba rutina. Aceasta ar putea fi o oglinda de vanitate noua, pe care o puteti transforma intr-o lampa cu aprindere LED si sa faceti o astfel de diferenta pentru modul in care aplicati machiajul.

De ce sa retineti anumite produse
Cand vine vorba de machiaj,cea mai mare parte a folosirii au nesiguranta despre ceea ce nu ne este potrivit sau despre aplicatii pe care nu le vom putea perfectiona. Pentru dumneavoastra, aceasta poate fi mai multa culoare pe ochi sau gene. Oricare ar fi prima intelegere a faptului ca este doar o insecuritate generala este cheia si apoi urmatorul pas este sa-l incercati. In ceea ce priveste anumite aplicatii de machiaj, de exemplu conturul sau genele false, practica este perfecta si chiar daca nu sunteti la fata locului cu cel care se uita atat de aproape!

Reganditi-va comanda de aplicare a machiajului
Machiajul poate deveni cu usurinta un ritual pe care il faci pe pilot automat. Cu toate acestea, uneori este bine sa va retrageti si sa accesati produsele pe care le utilizati. Si evaluati ordinea in care le folositi. De ce? Deoarece nu numai ca poate face aplicarea machiajului mai usoara, dar poate ajuta la prevenirea greselilor de machiaj.

Te-ai gandit vreodata la regandirea rutinei tale de frumusete?