Runnin` ..

De fiecare data cand am patit cate ceva si am suferit am incercat sa sterg cu buretele din mintea si inima mea tot ce s`a intamplat. Daca nu exista, nu avea ce  sa`mi faca rau. Nu am reusit atat de bine cat mi`am propus asa ca am incercat altceva. Am facut tot posibilul sa nu ma gandesc. Ori m`am distrat prea mult, ori am iesit prea mult cu prietenii, ori m`am afundat in munca atat de mult incat nu am avut timp sa ma gandesc la nimic altceva.

Exact asta fac acum. Intr`o luna am facut 2 promotii si ma pregatesc sa o incep pe a 3-a. Imediat ce se termina asta incep alta si tot asa cat se va putea. La munca sunt ocupata cu clientii, iar cand ajung acasa sunt prea obosita sa ma mai gandesc la lucruri care ma dor ( excluzand picioarele – durerea aia o simt mereu ) .

La fel am facut si cand a murit bunica mea anul trecut. Stiu ca nu e bine sa faci unele chestii cand esti in doliu, dar eu vreo 2 luni de zile am stat aproape numai prin cluburi. NU va ganditi ca am dormit acolo, dar am fost destul de des.

Daca as fi stat acasa si m`as fi gandit la ce s`a intamplat as fi innebunit de durere. Asa ca am fugit de toate gandurile rele si asa am reusit sa raman “intreaga” .. Si asa incerc sa fac de fiecare data ..

“Planul” nu functioneaza chiar 100%. Durerea si gandurile nu dispar de acolo oricat ai fugi de ele. Cand te astepti mai putin ele revin, iar tu te demoralizezi complet aducandu`ti aminte de tot ce ai patit. Dar totusi treci mai usor peste tot ce ti se intampla gandindu`te mai rar ..

E ca si durerea de masea. Cu cat de gandesti mai mult ca te doare maseaua, cu atat parca te doare mai tare. Dar nu inseamna ca daca nu te mai gandesti, nu te mai doare ..