Care este cel mai important pilon al procesului de promovare online?

Optimizarea SEO devine mai mult decat necesara in ziua de azi. Cu toate ca acest domeniu pare unul destul de provocator, daca veti tine cont de anumtie sfaturi veti constata ca veti face alegerea potrivita. Daca ne referim la motoare de cautare, cel putin in Romania, ne referim la Google.ro. De aceea, pentru a urca un site in cautari va trebui sa respectam regulile pe care ni le va impune Google. O promovare prin seo poate fi realizata atat de voi, dar, daca nu aveti cunostiintele necesare, puteti apela chiar si la o firma specializata pe acest lucru.

Ce puteti face pentru o optimizare SEO de calitate?

Primul pas pentru a realiza o promovare seo cat mai buna este sa folosesti keyword planner. Acesta este primul pas pentru ca prin intermediul acestui program vei putea afla exact care sunt expresiile care te intereseaza.

De asemenea, veti putea chiar instala un instrument care te va ajuta la optimizarea SEO. In functie de platforma site-ului, veti vedea ca acest instrument isi va face foarte bine treaba si va ajuta foarte mult. Un plugin foarte util, folosit des in campanii de promovare seo este pluginul Yoast. Acesta este gratuit, iar avantajul sau este ca va va spune exact ce faceti si ce nu faceti bine.

Un site bine promovat la nivel onpage trebuie sa aiba si titlurile articolelor foarte bine optimizate. Este foarte important ca atunci cand tagetezi un anumit cuvant, acesta sa apara in titlul articolului pe care il vei realiza. De asemenea, un alt lucru important este sa nu uiti de optimizarea linkurilor. Linkul ar trebui sa contina fie brandul, fie o extensie a cuvantului cheie pe care il targetezi.

Continutul trebuie sa fie prietenos atat pentru utilizatori, cat si pentru Google. Titlurile si subtitlurile ar trebui si ele sa fie optimizate cat mai bine, puteti folosi un heading 1,2 sau 3.