Alternativele de inlocuit electrocasnicele clasice tind sa faca cinste bucatariilor moderne

Daca pana nu demult v-ati gandit ca nu exista solutii mai practice de inlocuit aragazul clasic, atunci va sugerez sa cumparati o plita incorporabila, care aduce de la sine in discutie si numeroase avantaje atat din punct de vedere al spatiului de gatit cat si al controlului.

Daca la un aragaz clasic de cele mai multe ori se punea problema intretinerii sale in mod dificil, cea mai buna plita este comercializata din trei materiale distincte, iar acelea sunt inoxul, tabla emaliata si compozitul.

Aceste lucruri sunt direct proportionale atat cu eficienta in folosire, cat si cu usurinta in intretinere, iar gospodinele practice au dispozitii si preferinte diferite functie de scopurile pe care le au.

Poate ca a-ti crezut ca o plita incorporabila aduce in discutie un numar mai restrans de arazatoare, insa acest lucru trebuie sa dispara din gandirea dumneavoastra, deoarece nu inlocuieste cu nimic meritele unui aragaz clasic!

Plitele incorporabile pot fi gasite atat cu 4 ochiuri, cat si cu 3 sau doua, functie de preferintele noastre de gatit, sau volumul care este la nivelul familiei.

 

plita samsung

Insa, pentru a avea parte de cele mai bune rezultate raportate si la criteriul financiar, inainte de a achizitiona un astfel de electrocasnic, ne vom pune fara doar si poate problema eficientei energetice.

Daca anumite plite incorporabile au un consum ceva mai ridicat deoarece nu toata energia este valorificata pentru a incalzi alimentele, altele isi concentreaza energia consumata exclusiv acestui lucru.

Spre ce model ar trebui sa ne indreptam functie de acest criteriu? Fara doar si poate cele care au ca principiu de functionare inductia electromagnetica respecta criteriul eficientei energetice intru totul, fara sa ofere valori nebanuite la factura lunara.

In aceasta perioada a anului, magazinele online ofera promotii de top la produse de la branduri consacrate de plite incorporabile  precum Samsung, Whirpool, Hansa sau Electrolux.

Daca doriti un produs capabil sa va ofere toate performantele in materie de gatit, conform si spuselor utilizatorilor de pretutindeni, modelul Samsung C61R2AEE/XEU tinde sa fie o alternativa de luat in seama, care are un pret scazut, in comparatie cu performantele pe care le aduce in discutie.

Afisajul sau electronic si touchscreenul aduc in discutie usurinta in folosire, iar designul sau atrage de la sine gandul intrebuintarii  intr-o bucatarie sofisticata.

Valoreaza doar 1250 lei, iar daca ne grabim, putem beneficia si de anumite reduceri de pret pe care le pun diferiti distribuitori locali la dispozitia noastra.

Consulta comparatoarele de preturi si verifica care sunt cele mai bune oferte capabile sa te ajute sa achizitionezi produsul si sa faci economie de bani.