Motocultorul, dovada vie a unui pamant bine lucrat

Cand vorbim de agricultura si subramurile acesteia ne raportam desigur la utilajele capabile sa lucreze toate tipurile de soluri, indiferent de zonele geografice in care sunt amplasate.

Fie ca vorbim de un pamant inclinat, de unul drept, sau de unul cu probleme, avem nevoie de accesorii cu totul si cu totul deosebite, care sa ne puna in valoare productia, in vederea obtinerii celor mai bune produse.

Daca in trecut personalul uman era baza unui pamant roditor efectuand munca manuala, in ultimul deceniu tehnologia si-a atins apogeul si in aceasta ramura, dezvoltand tot mai multe masini agricole automatizate, care sa efectueze toate procedurile ce tin de lucratul pamantului si insamantare.

Desigur, atunci cand vorbim de suprafete intinse de teren, avem in vedere desigur performantele acestor masini care se raporteaza la puterea motorului, dispunerea frezelor, dimensiunile de cultivare si totodata capacitatea acestuia de a rezista la munca continua.

Asadar, care sunt cele mai bune motocultoare profesionale care sa puna in valoare terenurile noastre agricole in vederea obtinerii unor culturi cu adevarat rasunatoare, care sa furnizeze produse comestibile si de inalta calitate?

In functie de dorintele si aspiratiile pe care le avem, in acest moment in mediul online producatorii pun la dispozitie o diversitate foarte mare de motocultoare bune, care au la baza fie o putere a motorului ceva mai ridicata, fie niste dimensiuni in exploatare ceva mai mari si peste medie, fie se remarca printr-o flexibilitate in manevrare  si fixare a diferitelor accesorii.

Asadar atentia noastra ramane deci la alegerea modelului care sa ni se potriveasca, functie de buget, tipul de teren agricol avut, suprafata si totodata cultura aleasa.

In acest caz se deosebeste fara doar si poate un motocultor care vine la pachet cu o serie de accesorii, capabile sa intrebuinteze pamantul dumneavoastra si sa il lucreze adecvat in vederea pregatirii sale pentru etapa finala ce tine de insamantare.

Motocultor profesional 7100CF

Acest motocultor este dovada ideala de rezistenta, profesionalism si eficienta, venind la pachet si cu accesorii cu profil interesant, care implica plugul, prasitoarea si 2 roti pregatite special pentru deplasarea sa pe orice tip de suprafata de pamant.

Dimensiunile in exploatare sunt cu adevarat decente,  frezele atingand o latime in lucru de pana la 110 cm, in timp ce adancimea atinge si ea dimensiuni considerabile, drept pentru care il transforma intr-un prieten de nadejde pentru agricultorii iscusiti.

Dispune de 3 trepte de viteze, si un motor in 4 timpi, dotat cu o putere de 7CP, iar recenziile arata ca este un utilaj cu adevarat util pentru toate tipurile de pamant, valorand doar 2533 lei.