Accesorii practice pentru o casa practica

In ziua de astazi, economisirea resurselor financiare a devenit prioritara, mai ales daca vrem sa ne permitem luxul de a merge intr-o vacanta sau a ne cumpara diverse lucruri pe care ni le-am dorit dintotdeauna.

Daca locuim intr-un spatiu restrans, cum ar fi o garsoniera fie singuri, fie impreuna cu persoana iubita trebuie sa aflam ca accesorizarea cu obiecte care sa ofere atat eficienta cat si un consum redus este prioritara.

De cele mai multe ori lipsa timpului nu permite sa ne folosim foarte mult de tot ceea ce avem la dispozitie in locuinta noastra, iar acest lucru nu imbina asa cum ar trebui utilul cu placutul.

Din pacate, in vremurile in care traim, majoritatea punem foarte mult accent pe cantitate si nu pe calitate, iar acest lucru trebuie schimbat aici si acum.

De ce sa nu ne orientam spre obiecte de calitate si practice?

Frigiderul este unul dintre acestea, iar cele cu spatiu de depozitare mai mic poate fi cu siguranta o surpriza placuta in utilitatea noastra.

In primul rand este usor de intretinut, poate fi mutat oriunde si de asemenea poate depozita suficiente alimente sau bauturi pentru una sau doua persoane.

In al doilea rand consumul sau de energie nu este la fel de mare cum este in cazul unui frigider normal, iar clasa energetica superioara ar putea face diferenta.

Nu-i asa ca un astfel de accesoriu ar putea fi util intr-o incapere cu spatiu redus, dar moderna? Noi zicem ca da, iar mai jos va vom prezenta cateva modele dintre care iti poti alege un frigider no frost ieftin si de calitate..

Frigider cu o usa Star-Light FTTM-113AP

Cu o capacitate de stocare generoasa de pana la 113 l, acest frigider la doar 490 lei, redus cu peste 30% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionat din mediul online este dovada ideala ca utilul poate fi imbinat cu placutul.

Dispune de o functie care ajuta la dezghetarea automata si mai mult decat atat face parte dintr-o clasa energetica superioara, consumul fiind de doar 0,37 kwh intr-o zi.

 

Frigider cu o usa Haier HTTF-406S

Design placut si simt practic? Un frigider care se pliaza perfect pe bucatariile moderne, materialul  si culoarea din care este conceput scotandu-l in evidenta cu desavarsire.

Dispune de un sistem de racire NO FROST si un compartiment de legume/fructe suficient de incapator pentru a depozita o cantitate considerabila.

Usa este de tip reversibil astfel ca poate fi montata dupa bunul nostru plac, pentru a ne asigura un plus de confort  si comoditate atunci cand il folosim.

Totul la doar 499 lei, redus cu peste 15% fata de valoarea sa initiala.