Care sunt elementele distinctive ale parfumului Bleu de Chanel?

Parfumurile pentru barbati vor reusi intotdeauna sa trezeasca cele mai intense emotii in sufletele femeilor din toata lumea. De aceea, ma intreb de multe ori daca parfumierii concep creatiile masculine pentru barbati sau pentru femei.

Pe principiul „creat pentru barbati, ca sa impresioneze femeile”, exemplarul Bleu de Chanel a facut furori inca din 2004, de la lansare. Face parte dintr-o colectie fascinanta, care are in prim plan latura sportiva si dinamica a barbatului, dar care nu uita sa exploateze toate fatetele masculinitatii si misterului.

In campania de promovare a esentei a fost folosit un tanar actor francez, iar spot-ul video realizat de Martin Scorsese a reusit sa surprinda idealul imaginat de parfumierii care au lucrat intens la aceasta creatie.

La peste 10 ani de la lansare, acesta reuseste inca sa faca furori in randul femeilor, care il gasesc foarte atragator si incitant. Spre deosebire de anul 2004, acum puteti gasi cel mai bun pret pentru Bleu de Chanel in magazinele online din Romania.

Un brand de lux intotdeauna se va remarca prin preturi ceva mai mari, insa, odata cu trecerea timpului, acestea scad, astfel incat sa poata sa impresioneze si clasele de mijloc.

Exemplarul infatiseaza imaginea culorii albastre, care este o culoare profunda, misterioasa, ce se joaca cu imaginatia purtatorilor. Te duce cu gandul la vacanta, la mare si la iubirea de-o vara, pe care iti este foarte greu sa o uiti.

Notele de citrice, piper roz, nucsoara, iasomie sau ghimbir exploateaza sexualitatea si senzualitate, astfel ca barbatul care poarta parfumul Bleu de Chanel reuseste sa se faca remarcat in orice context si sa atraga atentia sexului frumos, chiar si in cele mai critice momente.

In general, parfumurile pentru barbati exploateaza fie spiritul sportiv, fie pe cel elegant, intens. Acest exemplar insa, reuseste sa le intrepatrunda pe cele doua si sa obtina un miros care se prezinta foarte proaspat si dinamic, dar si elegant, calduros si dulce in acelasi timp.

Brandul Chanel a reusit inca o data sa impresioneze prin ingredientele alese pe care le-a selectat cu cea mai mare grija si prin talentul deosebit de a combina nuante, note si acorduri, astfel incat sa obtina un miros cat mai original si cat mai apropiat de dorintele publicului masculin, dar si pe ale celui feminin.

Parfumul Bleu de Chanel este exemplul suprem al ideii pe care am formulat-o in introducerea acestui articol. Este creat pentru barbati, dar scopul lui este acela de a impresiona femeile. Brandul a creat un exemplar caruia nicio femeie nu ii poate rezista: atragator, senzual, incitant, care te face sa iti doresti sa descoperi persoana care poarta aceasta creatie deosebita.